Didim
KSM härkätie2018

Valtuusto valmis vastaanottamaan Lamminniemen

Valtuusto oli viime kokouksessaan valmis ottamaan Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen kaupungin hoteisiin. Pykälän käsittely herätti valtuutetuissa vain muutamia kysymyksiä.
Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Jouko Elo (sd.) varmisteli, että lautakunnan kannanotto on luettu ja ymmärretty. Elo muistutteli, että kyseessä on riskirakenne, joiden korjauksista voi aiheutua kaupungille myöhemmin huomattavia kustannuksia. Elo kyseli myös tilatyöryhmän raportin perään, milloin se valmistuu, sillä sitä tarvittaisiin jo.

Lisää tästä ja kaupunginvaltuuston muistakin aiheista tiistain Somero-lehdessäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry