Didim
KSM härkätie2018

Etsinnässä rikas vaimo!

Somerniemen Musiikkiteatterin 15. kesä tuo näyttämölle Teuvo ja Paperitaivas -musikaalin. Jäljellä on vielä kuusi vauhdikasta ja hyvän mielen tuovaa esitystä.
Päähenkilö Teuvo (Maanteidenkuningas) on kaikille tutun laulun mukaisesti kääntänyt Angliansa katolleen kotikylän raitilla. Jostain pitäisi löytää rikas vaimo, joka toimisi sponsorina haaveiden matkalla kohti rallikuninkuutta.
Teuvon tiellä riittää mutkia. Alta uhkaa lähteä työpaikka, sillä pikkukaupungin merkittävintä työpaikkkakeskittymää, paperitehdasta, uhkaa  sulkeminen.
Lisää musikaalin kimuranteista mutkista ja hauskoista fiiliksistä perjantain Somero-lehdessä!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry