Didim
KSM härkätie2018

Holttinen MM-kisojen seiväsfinaaliin

Molemmat Suomen mieshyppääjät Tommi Holttinen ja Urho Kujanpää selviytyivät Bydgoszczissä käytävissä 19-vuotiaiden MM-kisoissa seiväsfinaaliin. Molemmat selvittivät toisellaan 520, joka riitti finaaliin. Holttinen oli karsinnan 10. ja Kujanpää 12.
Finaali hypätään lauantai-iltana.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry