Didim
KSM härkätie2018

Järvet ovat Somerolle suuri mahdollisuus

Kalastustarvikealan yrittäjä Jarno Vähämäki on vakuuttunut, että Paimionjoen vapauttaminen on Somerolle suuri mahdollisuus.

Kalastustarvikealan yrittäjä Jarno Vähämäki on vakuuttunut, että Paimionjoen vapauttaminen on Somerolle suuri mahdollisuus.

Taimenen nousu Paimionjoen perukoille asti olisi periaatteessa toteutettavissa. Suomi on tuhansien järvien maa ja Somero edustaa tässä suhteessa Suomen kuntien kärkipäätä.  Järviä Somerolla on kaikkiaan peräti 78 kappaletta.

Hankkeissa on Paimionjoen säännöstelyn purkaminen. Toteutuessaan se voisi merkitä lohikalojen nousua Somerolle asti.

Lue lisää perjantain 22.7. Somero-lehdestä.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry