Didim
KSM härkätie2018

Jotta näkisi toisin

Sydänkesä tuo myös taiteen vahvasti osaksi somerolaista kesäarkea. On konsertteja, maalauksia, historiaa, luovaa otetta. On perinnettä ja taiten tehtyä. Taide astuu ulos instituutioistaan.
Taidekasvattaja Päivi Venäläinen kirjoittaa tutkimuksessaan, että taide herkistää eri aistien käyttöön, löytämään asioita sekä harjaannuttaa myös ajattelua. Taiteen kautta oppii pohtimaan ja näkemään maailmaa hiukan uusilla tavoilla.
Taide voikin parhaimmillaan tarjota huikean elämyksen, ravistella hetkeksi irti omasta turvallisesta maailmasta.
Lähtökohdat voivat olla erilaiset. Yksi sukeltaa esteettiseen kokemukseen, toinen omaan menneisyyteensä, kolmas käsittelee taidetta hakemansa taustatiedon kautta.
Vaikka yleensä ei gallerioihin tai kirkkokonsertteihin uskaltautuisi, kannattaa kesällä kokeilla. Vaikka yhden kerran.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry