Didim
KSM härkätie2018

Juopuneena Okkerintien ojaan

Sunnuntaina iltaseitsemältä  katumaasturi ajoi ojaan Pappilantien ja Okkerintien risteyksessä.
Silminnäkijä kertoi poliisille, että kuljettaja oli yrittänyt päästä ojasta maasturillaan ylös, siinä kuitenkaan onnistumatta. Silminnäkijä soitti poliisit, koska kuljettaja vaikutti humalaiselta.
– Poliisin tavoittama kuljettaja oli somerolainen, 1938 syntynyt mies. Hän puhalsi mittariin 2,9 promillen lukemat. Lähes kolme promillea on kova arvo liikenteessä, luonnehtii vanhempi konstaapeli Heikki Anttila Salon poliisiasemalta.
Tapahtumaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry