Didim
KSM härkätie2018

Käytöstapoja

Somerolaisessa Facebook-ryhmässä käynnistyi pohdinta käytöstavoista. Siitä, mitä voi ja pitää tehdä, jos käytöstavat puuttuvat tai ovat unohtuneet.
Äiti kirjoitti, kuinka hänen 12-vuotias poikansa oli pyöräillyt Pappilantiellä. Reitillä oli juossut mies ison, mustan koiran kanssa. Koira oli kaatanut pojan asvalttiin. Poika loukkasi itsensä ja kännykkä hajosi. Mies oli vain huutanut perään, että törmäys oli pojan vika. Eikä anteeksipyyntöä.
Kommenteissa äidille on kerrottu, kuka täällä osaa korjata rikki menneen puhelimen. Myöskin muistutettiin, että poliisille kannattaa ilmoittaa. Eri asia on, jos vastapuoli sopii vapaaehtoisesti asiasta. Silloin virkavaltaa ei tarvita.
Sekin kävi ilmi, että koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan. Syy ei ole koirassa, jos se hyppii, hyökkää tai puree. Koiraa on pidettävä niin, ettei se pääse aiheuttamaan ympäristölleen haittaa.
Käytöstapoja, hyvät ihmiset!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry