Didim
KSM härkätie2018

Koko kylän olohuone

Kirjastot elävät jatkuvan murroksen keskellä.
Tiedon alati kasvava määrä, digitalisaatio ja erilaiset oheispalvelut ovat muuttaneet kirjaston ydintoimintaa. Lukuelämyksien lisäksi nykykirjasto tarjoaa rauhallista tilaa, jäsenneltyä tietoa, taidekokemuksia ja vaikkapa ilmaisen nettiyhteyden.
Kirjasto onkin tärkeä osa monen elämää. Pelkästään Someron kirjastossa tehtiin viime vuonna yli 150 000 lainausta. Eniten lainattiin lasten kaunokirjoja, yli 38 000 lainauskertaa. Lähes samoihin lukemiin ylsivät aikuisten kaunokirjat sekä tietokirjat. Käyntikertoja Somerolla oli yli 120 000, ja verkkokirjastoa käytettiin parikymmentä tuhatta kertaa. Lainaajia Somerolla on 3 404.
Kirjaston uusi johtaja Laura Tyysteri sanoo, että kirjaston tulisi olla kaikille avoin, osa elämää. Hän näkee, että nykykirjastolla on entistä suurempi rooli jäsennellyn tiedon, medialuku- ja tiedonhakutaitojen opettajana sekä elämysten tarjoana.
Ajan hermolla eläessään kirjasto onkin kasvanut kirjojen lainauspaikasta koko kylän olohuoneeksi ja henkiseksi keskukseksi. Siitä kannattaa olla ylpeä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry