Didim
KSM härkätie2018

Somero lähiruoan ruoka-aitta

Lähi- ja luomuruoka on nyt trendikästä. Maalaispitäjä Somerolle lähellä tuotettu ruoka on suuri mahdollisuus, johon pitää tarttua.
Someron ja lähitienoon maataloustuottajat ovat ottaneet haasteen vastaan. Yksi viljelijä vie useammankin paikallistuottajan tuotteet Etelä-Suomen keskuksiin. Myös lähiruokarengas on nähnyt päivänvalon. Alueen tarjonta on nostettu esiin. Tietoutta pitää edelleen lisätä.
Somerolla ruoka-aitat ovat todella lähellä. Harva kuluttaja kuitenkaan lähtee hakemaan jokaista raaka-ainetta suoraan tuottajalta. Kuluttaja haluaa vaivattomuutta.
Kun tarvitsee tuoretta ja maistuvaa, vähän käsiteltyä ja lisäaineetonta ruokaa, jonka alkuperä on tiedossa, kannattaa valita lähiruoka. Kuluttajalle lyhyt ja läpinäkyvä ketju merkitsee myös turvallisuutta.
Ruoan maku on tärkeä, mutta näinä tarkan euron aikoina edullisuuskin. Paikallisia tuotteita ostamalla tuetaan seudun elinvoimaisuutta, euro pyörii paikallisesti ja hyvinvointi kertautuu. Kuluttajan vatsa ja tuottajan pussi kiittävät.
Kehitettävää riittää. Somerolle kannattaisi perustaa lähiruokatori jo toimivan kaupan yhteyteen. Se toisi väkeä ja sopisi maatalouspitäjälle mainiosti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry