Didim
KSM härkätie2018

Suomen luonnossa on potentiaalia

Hyvinvointimatkailu, jossa rentoudutaan ja nautitaan luontoelämyksistä, ruoasta ja erilaisista hoidoista, on maailmanlaajuisesti eniten kasvava matkailun muoto.
Suomi tarjoaa mahdollisuuksia. Täällä voi pysähtyä puhtaan luonnon ja rauhoittavien elämysten äärelle. Ympäröivä hiljaisuus auttaa irtautumaan oravanpyörästä ja poistaa stressiä.
Monet suomalaisille tavalliset ja jopa arkipäiväiset asiat ovat ulkomaisille matkailijoille eksoottisia. Maaseudun anti, vaikkapa vasikan rapsuttaminen, on sitä myös monelle kotimaan matkailijalle. Siispä tuotteistamaan.
Hyvinvointimatkailu voi olla istuskelua kannonnokassa. Se voi olla aktiviteetteja, kuten melontaretkiä, joogaa ja erilaisia työpajoja.
On uskallettava luottaa yksinkertaisuuden voimaan. Kun on istunut paljussa, maiskuttanut hyvää ruokaa ja jutustellut mukavassa seurassa, niin kroppa rentoutuu vastaanottavaiseksi.
Monimuotoinen luonto yhdistettynä tuotteistettuihin laadukkaisiin palveluihin tekee paikasta oivallisen hyvinvointimatkailukohteen. Somero pystyy antamaan parastaan myös tällä sektorilla.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry