Didim
KSM härkätie2018

Täällä on hyvä hengittää ja tehdä töitä

Sosiaali- ja kotihoitotoimistot joutuivat muuttamaan terveyskeskuksenmäeltä. Työntekijät alkoivat sairastella ja oirehtia sisäilmaongelmien vuoksi.
Väistötilat löytyivät Lamminniemen Hyvinvointikeskuksesta. Sosiaalitoimisto on ollut kuukauden päivät uusilla sijoillaan.
Muuton jälkeen työntekijäjoukko on ollut tyytyväistä. Oireilut ovat tiessään. Työtä jaksaa nyt tehdä, kun päätä ei särje eikä silmiä kirvele.

– Täällä on raikas ilma hengittää. Jaksan paremmin. En ole enää potenut flunssaa, kertoo huojentunut vs. sosiaalityön johtaja Marjaana Sorokin.

Sosiaalitoimiston muutto Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen vei vt. sosiaalityön johtaja Marjaana Sorokinilta jatkuvan flunssaisen ja väsyneen olon.

Sosiaalitoimiston muutto Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen vei vt. sosiaalityön johtaja Marjaana Sorokinilta jatkuvan flunssaisen ja väsyneen olon.

.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry