Didim
KSM härkätie2018

Badding puhuttaa

Miehen kuolemasta on lähes 30 vuotta, mutta vetovoima ei katoa. Me kaikki näimme viime kesänä, miten paljon Badding yhä kiinnostaa. Pysäkin julkistus ja häneen liittyneet tapahtumat saivat Someron vilisemään väkeä.
Ei siis ihme, että Rauli Somerjokeen liittyviä tapahtumia ja asioita halutaan yhä toteuttaa.
Viime viikolla Esakalliolle tehty Somerjoen kioski aiheutti niin peukutuksia kuin kritiikkiäkin. Tunteita herätti myös kaupungin tuki suunnitellulle Badding-näytelmälle.
Kaupungin tehtävä on tukea hankkeita, joilla saadaan Someroa tunnetuksi. Onko tämä sellainen, jää nähtäväksi.
Jälkiviisaus on kaikessa helpompaa kuin päätösten teko.
Annetaan kuitenkin yrittäjille ja yhdistyksille mahdollisuus toimia, niin kauan kuin heillä on intoa ja halua järjestää meille asukkaille ohjelmaa ja uutta ihmeteltävää.
Ja hienoa, jos ne houkuttelevat vielä ulkopaikkakuntalaisetkin sankoin joukoin Somerolle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry