Didim
KSM härkätie2018

Huomenna paukkuu

Sorsalintujen metsästys alkaa lauantaina kello 12.
Huvin ja hyödyn tavoittelun lisäksi on syytä muistaa hyvät metsästystavat.
Ammuttava lintu on aina tunnistettava ennen laukausta. BirdLife Suomi ja Suomen Metsästäjäliitto suosittelevat, että ensisijaisesti metsästettäisiin lajeja, joiden kannankehitys on pitkällä aikavälillä suotuisa, kuten sinisorsa, telkkä ja tavi. Uhanalaisia riistasorsia ei tule metsästää.
Jouhisorsa, heinätavi, tukkasotka, punasotka ja tukkakoskelo on luokiteltu Suomessa erittäin uhanalaisiksi ja metsähanhi, haapana, haahka ja isokoskelo vaarantuneiksi. Metsähanhen metsästys on kielletty maa- ja metsätalousministeriön asetuksella.
Noutavan koiran käyttö on ehdottoman suositeltavaa.
Metsästys on suosittu harrastus, joka tuo myös einettä pöytään.
Metsästäjäliitto antaa myös vinkin lajin harrastajille siitä, että kun saa, voi myös antaa takaisin: Kestävään metsästykseen kuulu riistan elinympäristöstä huolehtiminen. Metsästys- ja luonnonsuojelujärjestöt voisivat tehdä yhteistyötä esimerkiksi lintukosteikkojen perustamiseksi ja kunnostamiseksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry