Didim
KSM härkätie2018

Juhlakavalkadi Suomen itsenäisyyden kunniaksi

Suomi juhlii ensi vuonna 100-vuotista itsenäisyyttään ja Somero 150-vuotista eloansa.
Someron Kulttuuri on ryhtynyt toimeen, ja sen jäsenyhdistykset ovat aloittaneet juhlavuoden suunnittelun. Syksyksi 2017 järjestetään suuri tarinallinen kavalkadi, jossa esitellään kymmenluvuittain Suomen itsenäisyyden historiaa ja tapahtumia eri taiteen keinoin. Juonnettavaan esitykseen on tulossa esimerkiksi teatteria, runonlausuntaa, musiikkia ja tanssia.
Taiteen kautta kerrotaan, mitä Suomelle on sadassa vuodessa tapahtunut. Esiintyjät ovat pitkälle paikallisia. Käsikirjoituksen tekee Kaija Parko.
Kavalkadille haetaan virallista Suomi Finland 100 -ohjelmastatusta.
http://Lue lisää perjantain 19.8. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry