Didim
KSM härkätie2018

Kun M.A. Numminen riehaannutti Someron kansankynttilät…

 

Mauri Antero Numminen on kirjoittanut toistakymmentä kirjaa, joista viimeisin Jazzin meining käsittelee tämän eriskummallisen musiikkimiehen toimintaa jazzin ympärillä.

Mauri Antero Numminen on kirjoittanut toistakymmentä kirjaa, joista viimeisin Jazzin meining käsittelee tämän eriskummallisen musiikkimiehen toimintaa jazzin ympärillä.

Somerolla syntynyt ja koulut käynyt osuusliikkeen johtajan poika M.A. Numminen poikkesi Somerolla markkinoimassa uutta kirjaansa ja esiintymässä Underground rock orchestransa kanssa. Persoonallinen taiteilija herätti heti uransa alussa kahtiajakautuneita kannanottoja. Nummisen orkesteri Viisi vierasta miestä, laulusolistinaan Rauli Somerjoki, esitti vuonna 1966 Jyväskylän kesä -festivaaleilla sukupuolioppaisiin sävelletyn laulun. M.A. Numminen pääsi Iltalehden etusivulle otsikolla seksihäätö Jyväskylässä. Tapaus riehaannutti kotikunnan kansankynttilät.

Lue lisää 16.8.2015 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry