Didim
KSM härkätie2018

Minna Nikkanen karsiutui täpärästi olympiafinaalista

 

Minna Nikkanen

Minna Nikkanen

Someron Esan seiväshyppääjä Minna Nikkanen karsiutui täpärästi  Rion olympialaisten finaalista. Kun Nikkanen ei päässyt kolmannellakaan yrittämällään karsintarajan 460 yli, hän tipahti sijalle 13. Tuloksen 460 litti seitsemän urheilijaa ja kuusi muuta selvitti karsinnan 455:een asti ilman pudotuksia. Myös Nikkanen ylitti korkeuden 455 ensimmäisellä yrityksellään, mutta  alempi korkeus 445 ylittyi vasta toisella yrittämällä, mikä tipautti somerolaisen sijalle 13. Finaaliin pääsi 12 urheilijaa.

Myös Salon Vilppaan Wilma Murto karsiutui finaalista. Hän pudotti kolmesti korkeudesta 445. Murron tulos oli 430 ja hän oli kilpailussa 24:s.

Lue lisää 19.8.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry