Didim
KSM härkätie2018

Minna Nikkanen karsii tänään paikasta olympiafinaaliin

 

mn

Naisten seiväshypyn tulosraja tänään Rion olympiakisoissa hypättävässä karsintakisassa on 460. Se on suomalaisten Minna Nikkasen ja Wilma Murron täysin saavutettavissa ja jopa helpompi, kuin alun perin arveltiin.

Molemmat lähtevät karsintakilpailuun toiveikkaina. Viimeisimmät harjoitukset ovat sujuneet hyvin niin kotimaassa kuin paikan päällä.

– Olen tehnyt nyt parhaimpia treenihyppyjä, ja on sellainen olo, että pystyy toistamaan niitä.  Aloituskorkeus karsinnassa on varmaan 430:n pakeilla, kertoo Minna Nikkanen.

Karsintakisa hypätään tänään klo 15.45 alkaen ja on nähtävissä suorana Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa.

Lisää aiheesta 19.8.2016 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry