Didim
KSM härkätie2018

Otto Nieminen valmiina Tepsin liigakauteen

 

otto

Otto Nieminen huokuu peli-intoa ja itseluottamusta uuden jääkiekkokauden kynnyksellä. Turun Palloseuran liigakiekkoilija kävi perinteiseen tapaan hakemassa viimeiset kaudenalusvirityksensä kotoaan Someron Laitiaisista.
Toukokuussa 20 vuotta täyttäneen Niemisen kotimaisesta liigadebyytistä tulee joulunpyhinä kuluneeksi kaksi vuotta. ”Tepsin” miesten liigaringissä Someron Pallon juniorikasvatilla on kuitenkin alkamassa varsinaisesti vasta toinen kokonainen pelikausi.

Lue lisää 26.8.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry