Didim
KSM härkätie2018

Maalaiskaupungin madmoiselle

Ken on Someron vahvin?
Mademoiselle on haastettu! Lähikylässä kisataan vahvimman miehen ja naisen titteleistä lauantaina!
Ystäväni Päivi tuntee hupsunhurjan luonteeni. Oikeista naruista vetämällä hän sai minut värvättyä kisakumppanikseen lajeissa, joista en ole koskaan edes kuullut. Krusifiksi on sydäntäni lähellä, se varmaan sujuu, mutta entä Viikinkipunnerrus tai Conanpyörä? Voi kääk, mikä se on?

Jättimenestykseeen viime vuonna yltäneen kisan järjestää Tarvasjoen Urheilijat. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu. Kisaajien joukkoon mahtuvat niin konkarit kuin noviisit, kisaamaan voi tulla tämän tytön tavoin vaikka pystymetsästä. Mukaan kuulemma mahtuu vielä, mutta ilmoittautua pitäisi perjantai-iltaan mennessä.
Olisi hauska saada muitakin somerolaisia kisaamaan. Tai toisaalta ehkei, sillä jollei muita tule, olemme Päivin kanssa pian virallisesti Someron vahvimmat naiset. Ja siinä, jos missä, on tyyliä!

Meri Vilen

vilen_meri_2016

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry