Didim
KSM härkätie2018

Spettbrosin suosituimmalla videolla vilahtaa takamus

videopojat

Kolme somerolaista nuorukaista, Onni Kalin sekä veljekset Arttu ja Jussi Toivonen ovat tehneet jo kymmeniä lyhytsketsejä Instagramiin. Spettbros-nimisen ryhmän projekti lähti liikkeelle porukan luontaisista taipumuksista.
– Me ollaan kaveriporukassakin pellejä. Ja eihän me kolmistaan näitä tehdä,  meillä on mukana paljon ekstratyyppejä.  Janne Asuntoa voisi kutsua meidän hovikuvaajaksi, kertoo Onni Kalin.
Vaikka kolmikko hoitaa pääosin näyttelemisen, on videoilla nähty myös naiskauneutta.
– Meidän suosituimmalla videolla vilahtaa yks perse. Sillä on jo 15 000 katselukertaa, Jussi Toivonen mainostaa.

Lue lisää 30.8. 2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry