Didim
KSM härkätie2018

Uuden kohtaamisesta eväät elämään

Tämän päivän Somero-lehdessä suunnataan ulkomaille nuorisovaihtoon ja haetaan elämyksiä partioleiriltä.
Nuoruus on monelle huimapäisyyden ja ehdottomuuden aikaa. Aikaa, jolloin etsitään omaa itseä, kartoitetaan maailmaa.
Harrastukset, yhteydet ulkomaailmaan ja eri taustoista olevien ihmisten tapaaminen antavat hyvät eväät oman persoonan rakentamiseen. Oppii uutta, näkee miten muualla eletään, voi kokeilla siipiään.
Ihan pienistä asioista ei ole kyse. Partiolaisia on Suomessa noin 65 000. Kansainvälisen nuorisovaihdon keskuksen Cimon mukaan peruskouluista ja lukioista suuntasi vierailulle tai oppilasvaihtoon vuonna 2014–2015 lähes 6 000 nuorta. Somerolaisia heistä oli kaksikymmentä. Kukin heistä tuo mukanaan tuulahduksen elämästä muualla.
Yksi suuntaa maailmalle, toinen partiokisoihin, kolmas nauttii kotona olosta. On tärkeää, että yhteiskunta ja asuinpaikka tukevat nuorten mahdollisuuksia toteuttaa itseään eri tavoin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry