Didim
KSM härkätie2018

Yläkoulu sai lisää opetustilaa

Yläkoulu sai lisää opetustiloja koulutyön alkaessa. Valtuustosaliin ja uimahallin kokoustilaan tuli kumpaankin yksi luokkahuone. Toinen kotitalousluokka rakennettiin Sepäntien kerrostalon katutason huoneistoon, jossa aiemmin toimi perhepäivähoidon varayksikkö. Toinen kotitalousluokka on entiseen tapaan Joensuun koulussa.
Vielä viime keväänä kotitalouden käytännön töitä jouduttiin tekemään ”teoriassa”.

Luokkia tarvittiin lisää, sillä yläkoulun oppilasmäärässä on kasvupiikki tänä ja ensi lukuvuonna.
– Olemme laskeneet, että näillä tiloilla pärjäämme tulevat kaksi vuotta, eli kunnes uusi Kiiruun koulu valmistuu, selvittää yläkoulun rehtori Janne Aaltonen.

Yläkoulun uusi kotitalousluokka on Sepäntien kerrostalossa.

Yläkoulun uusi kotitalousluokka on Sepäntien kerrostalossa.

http://Lue lisää tiistain 16.8. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry