Didim
KSM härkätie2018

Yritysmaailman murros luo mahdollisuuksia

Tämän päivän yrittäjyys on murroksessa. Paljon on siirtynyt verkkoon. Monelle verkkokaupasta on tullut pääasiallinen myyntikanava ja sosiaalisesta mediasta paras maineen nostaja. Myös markkinointia tehdään uudella tavalla.
Uudenlainen maailma antaa uusia mahdollisuuksia. Kun pääkanava asiakkaiden tavoittamiseen on verkko, paikan merkitys muuttuu. Yritys voi sijaita pienelläkin paikkakunnalla. Asiakkaat löytyvät verkon tai sosiaalisen median kautta, posti vie tuotteet kuluttajille.
Esimerkiksi Somerolle muuttanut Datazzi myy tuotteitaan ympäri maailmaa. Asiakkaat löytyvät pääosin verkkokaupan kautta, mutta myös kivijalka on tärkeä. Halutessaan asiakas voi tulla katsomaan ja kokeilemaan tuotteita paikan päälle.
Someron kaltaiset pienet kaupungit voivat tarjota edullisia liiketiloja, hyviä yhteyksiä ja mukaansatempaavaa yhteishenkeä. Someronkin kannattaisi napata kiinni tästä ja houkutella paikalle enemmänkin yrityksiä. Sijainti siihen on jo mitä parhain.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry