Didim
KSM härkätie2018

Apu menee perille

Lasten avustusjärjestö, Unicef tutustuttaa väkeään toimintaansa. Somerolainen Ritva Gustafsson oli tällaisella itse kustannetulla, vajaan viikon mittaisella kenttämatkalla elokuun lopussa. Nyt hän tietää, että avustukset menevät perille ja niistä on suuri hyöty.
Gustafsson on tyytyväinen, että lähti Malawiin. Hän sai uutta puhtia tekemiseen.
Ritva Gustafsson on Unicefin Someron vapaaehtoisryhmän puheenjohtaja.
– Tervetuloa mukaan toimintaan. Auttaa voi esimerkiksi ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Se onnistuu netissä. Apua voi antaa ostamalla Unicefin tuotteita, laittamalla lantin keräyslippaaseen, ryhtymällä itse lipaskerääjäksi tai hankkimalla syntymäpäivälahjaksi porakaivon Malawiin, ohjeistaa Gustafsson.

Somerolainen Ritva Gustafsson sai Malawissa iloisen vastaanoton.

Somerolainen Ritva Gustafsson sai Malawissa iloisen vastaanoton.

http://Lue lisää Unicefistä tiistain 20.9. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry