Didim
KSM härkätie2018

Bussi Somerolle menee teatteriin

 

Rauli Badding Somerjoen syntymästä tulee kuluneeksi ensi vuonna 70 vuotta. Salon Teatteri aloittaa juhlinnan jo tänä vuonna tuomalla lavalle päänäytelmänään Bussi Somerolle – Rauli Baddingin tarinan.
Bussi Somerolle on matka Rauli Badding Somerjoen sielunmaisemaan – niihin valintoihin, jotka tekivät hänestä kansakunnan ykkösartistin ja jotka johtivat hänen ennenaikaiseen kuolemaansa. Samalla se on matka yhteiseen lähihistoriaamme: rakennemuutoksen aikaan ja populäärikulttuurin syntyyn.
Bussi Somerolle on tarina Raulista, josta tuli Badding. Tarina siitä, miten herkkyydestä tulee kauppatavaraa ja omalaatuisuudesta brändi – ja miten brändi nielee ihmisen.
Näytelmä saa ensi-iltansa 14. lokakuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry