Didim
KSM härkätie2018

Elämänmakuinen Maailmojen messu

 

messu1

Eikka Kähärä, Mohammed Aljumaili ja Jouni Salko pitivät tapahtumaa erittäin onnistuneena.

messu2

Kirkonmäen koulun kuoron laulut ilahduttivat kirkkoväkeä.

messu3

Tamirin ja Mäki-Kerttulan perheistä on tullut läheisiä perheystäviä. Kuvassa Arto Mäki-Kerttula sekä Ali, Ameer, Mohammed ja Hussein Tamir.

messu4

Someron Martat pitivät hyvän huolen siitä, että pöydän antimia riitti kaikille.

Somerolla järjestetty Maailmojen messu oli toinen Tammelan rovastikunnan lähetystoimikunnan yhteistyönä järjestämä kansainvälinen messu. Ensimmäinen pidettiin kaksi vuotta sitten Forssan kirkossa.
Samoihin aikoihin järjestetyssä hiippakunnan lähetysseminaarissa päätettiin, että tapahtumia lähdetään kierrättämään Rovastikunnan  eri seurakunnissa.

Lue lisää 27.7.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry