Didim
KSM härkätie2018

Hyvinvointivaltio jatkossakin

Hallitus on tehnyt ensi vuoden talousarvioesityksensä. Sen ja kilpailukykysopimuksen tavoitteena on helpottaa työllisyyttä, saada Suomen rattaat pyörimään ja talous lentoon.
Tarvitaan erityisesti uusia työpaikkoja, jotta olisi veronmaksajia ja ostovoimaa. Nuorten ja vanhempien pitää päästä koulutustaan vastaaviin ammatteihin.
Epävarmalta tuntuu, että työaikaa pidentämällä syntyisi todellisia uusia työpaikkoja. Pelkona on, että samat työntekijät tekevät vain pidempää päivää, väsyvät taakkansa alle, saavat vähemmän rahaa,  eivätkä ehdi kuluttaa.
Toivoa sopii, ettei vuoden 2017 talousarvio lisää suomalaisten eriarvoisuutta. Jos leikataan työmarkkinatukea, peruspäivärahaa, lapsilisiä, kansaneläkettä, takuueläkettä, kotihoidon tukea ja opintotukea, pienituloisimpien kukkarot kärsivät.
Valtion pitää säästää. Jos sosiaalietuuksia leikataan ja on heikko työllisyystilanne, yhä useampi hakee toimeentulotukea. Näyttää siltä, että säästöt jäänevät odotettua pienemmiksi.
Toivottavasti kuntatalous pysyy kunnossa, hyvinvointipalvelut pystytään tarjoamaan jatkossakin ja Suomi pysyy edelleen hyvinvointivaltiona.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry