Didim
KSM härkätie2018

Johtamistyyli vaikuttaa

Työntekijäväestön sairauspoissaolot ovat yleisiä. Elinkeinoelämän keskusliiton työaikatiedustelun mukaan sairaus- ja tapaturmapoissaolojen osuus työajasta oli 4,3 prosenttia vuonna 2014. Teollisuudessa lukema on 5,8 ja kuntien työntekijöillä noin 7 prosenttia.
Kustannukset 4,3 prosentin poissalolukemista ovat yli 1,2 miljoonaa euroa vuodessa, kun yrityksen koko on 200 henkilöä ja keskipalkka 3 200 euroa.
Valmennusyritys Kissconsultingin kehitysjohtaja Jaana Tuomila tulkitsee, että osa turhista sairauspoissaloista johtuu huonosta johtamisesta, heikosta työilmapiiristä sekä näistä aiheutuvasta uupumuksesta ja sairastumisesta. Tuomila on yksi Pelolla johtaminen on perseestä -kirjan kirjoittajista.
Pelolla johtaminen syö menestystä. Luovuus tyrehtyy, henkilökunnalta ei saada kehitysideoita tai heillä ei ole tarpeeksi voimaa niiden toteuttamiseen.
Suomen 4,3 prosentin sairauspoissaolot merkitsevät kaikkiaan 7,9 miljardin euron kustannusta. Kaikki keinot lukeman pienentämiseksi ovat tervetulleita.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry