Didim
KSM härkätie2018

Kaikki pelaa

Kaikki pelaa on Suomen Palloliiton ohjelma, jolla houkutetaan nuoria pelaamaan. Sama slogan tulee mieleen TNS-gallupin kyselyn tuloksista, kun selvitettiin ikäihmisten digitaalista pelaamista.
Selvisi, että suomalaisista yli 64-vuotiaista 56 prosenttia on pelannut digitaalisia pelejä kuluneen vuoden aikana. Eli digitaaliset pelit ovatkin yllättäen hauskaa ajanvietettä suurelle osalle ikäihmisistä.
Yleisimmin ikäihmiset pelaavat pöytäkoneella. Älypuhelimen pieni näyttö, joka sekin on nykyisin suhteellinen käsite, koetaan hankalaksi.
Mobiilipelit, äly- ja taitopelit  kiinnostavat kaiken ikäisiä. Pelaaminen sopii ikääntyvän hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Se viihdyttää, rentouttaa, opettaa, harjoittaa muistia sekä tuo sosiaalista vuorovaikutusta ja ajanvietettä.
Myös ikäihmisten kuntoutuksessa digitaaliset pelit ovat nouseva trendi.
Moni haluaa varmasti pelata myös yhdessä lastenlastensa kanssa. Ja nuoret, jos ketkä, ovat eteviä neuvomaan. Tuloksena on hyvää mieltä ja yhteiseloa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry