Didim
KSM härkätie2018

Koulussa on jo vesikattoakin valmiina

 

Kiiruun koulun työmaa etenee suotuisissa merkeissä, sääsuojien eli kansanomaisesti huputuksen, alla. Tulee olemaan monelle aikamoinen yllätys, kun peitteiden takaa paljastuukin ulkoapäin valmis rakennus.

Lue lisää 16.09.2016 lehdestä

Marko Seitzin osoittama aaltopelti on samaa kuin uimahallin seinissä ja alapuolella on tummemman harmaata peltikasettipintaa. Vierellä on Saku Kanasuo.

Marko Seitzin osoittama aaltopelti on samaa kuin uimahallin seinissä ja alapuolella on tummemman harmaata peltikasettipintaa. Vierellä on Saku Kanasuo.

dsc_0965

Valmiina on kokonaisia seinä- ja ikkunapintoja.

dsc_0973

Muurari latoo Ruukintiiliä seinään ja laittaa suttua väleihi.

dsc_0985

Sisällä käytäväseinien muurausta tehdään Kahi-viisteponttitiilistä. Työnjohtaja Carl-Johan Frey ojentaa muurarille tiiltä ja Saku Kanasuo seuraa vierestä.

dsc_0988

Piirustuksien parissa olevien raksamiesten takana näkyy urheilukentän katsomo. Kuva Sauli Kaipainen.

dsc_0995

Vesikaton puuosat kootaan suojien alla. Kuva Sauli Kaipainen.

dsc_1016

Kaksikerroksisen koulurakennuksen portaat ovat jo käytössä.

dsc_1019

Liikuntasali.

dsc_1020

Auditorio.

dsc_0997 dsc_1001 dsc_1005 dsc_1010 kiiruu_piirrosVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry