Didim
KSM härkätie2018

Karmea näky somerolaisella lammastilalla – poliisi tutkii törkeää eläinsuojelurikosta

lammastila 2

Salon poliisi tutkii somerolaisen lammastilan eläintenpitoa törkeänä eläinsuojelurikkomuksena.

Poliisi ja aluehallintoviranomaiset tekivät lammastilalle maanantaina eläinsuojelutarkastuksen.

Tilan erittäin murheellisten olosuhteiden perusteella viranomaislle selvisi, että tilan karjan hoito oli laiminlyöty jo vuosien ajan. Tilalla oli vakavasti sairaita ja loukkaantuneita eläimiä. Poliisi kertoo, että paikan päällä jouduttiin hätäteurastamaan kaikki tilan yli sata lammasta.

Tilan karjasuojissa lantaa oli lähes ikkunoihin asti. Lampaiden turkki oli päässyt kasvamaan ja likaantumaan kymmenien kilojen painoiseksi. Lampaiden sorkkiin ja jalkoihin takertuneet narut olivat hiertäneet eläinten jalkoja poikki.

Jutun kuvat ovat poliisin tiedotteesta.

 

lammastila

 2 Responses to Karmea näky somerolaisella lammastilalla – poliisi tutkii törkeää eläinsuojelurikosta

  • Naapurisopu on kai syynä, ettei epäilyistä hiiskukuta viranomaisille. Tuntuu oudolta, että eläinrääkkäystä on jatkunut vuosikausia.

  • *** Alusta loppuun ! Eläimiä toimeentulonlähteenä pitävät ihmiset, tietäkää, että vastuu on ainoastaan teidän. Siltikin, vaikka mikä olisi henkinen tilanne kohdallanne, niin apua saa pyytämällä,! On velvollisuutenne huolehtia hankkimistanne tuntevista ymmärtävistä olennoista ! – Ja eläinten omistajan vastuulla on järjestää elämilleen tuskaa ja pelkoa tuottamaton viimeinen matka. – Eläimiä ei pidä antaa ymmärtämättömien, tietämättömien kuljetettavaksi teurastamoihin tapettavaksi !

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry