Didim
KSM härkätie2018

Oma koti kullan kallis

Suomalaisen Työn Liiton tutkimus osoittaa, että suomalaisista peräti 68 prosenttia pitää kotia turvapaikkana, jossa voi rentoutua ja olla oma itsensä. Neljälle prosentille se on paikka, jossa vain piipahdetaan ja nukutaan.
Koti merkitsee suomalaisille enemmän kuin vain konkreettista asumisen paikkaa.
Nuoret arvostavat kodin rauhaa suuria ikäluokkia enemmän.
Iäkkäämpien suomalaisten vastauksissa koti korostuu paikkana, jossa vietetään aikaa rakkaiden ja läheisten seurassa.
Kodin hankintoja tehtäessä tärkeimmät kriteerit ovat hinta ja laatu. Suomalaiset haluaisivat koteihinsa ennen kaikkea lisää tilaa.
Kun suomalaisilta kysyttiin, minkä yhden asian he kodissaan haluaisivat muuttaa, 39 prosenttia halusi lisää tilaa. Kauniimman sisustuksen halusi 18 prosenttia  ja uuden keittiön 12. Erityisesti alle 35-vuotiaat vastaajat kaipasivat koteihinsa lisää tilaa.
Kotimaisuutta pitää tärkeänä tai erittäin tärkeänä 30 prosenttia suomalaisista. 45 prosenttia on sitä mieltä, että kotimainen keittiö nostaa asunnon arvoa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry