Didim
KSM härkätie2018

Pidetään huolta vesistöistä

Suomi on tuhansien järvien maa, Somero lähes sadan.
Vesistöt ovat tärkeä osa alueen maisemaa. Aina lähellä olevan merkitystä ei ymmärrä, kun se on siinä aina ollut.
Metsäjärvihankkeessa selvitettiin, missä kunnossa Someron järvet ovat ja mitä jatkossa tulisi tehdä. Hoitosuunnitelmia päivitettiin kymmenen vuoden takaisesta ja ynnättiin, onko hoitosuunnitelmia käytetty.
Järvistä suurin osa voi keskikertaisesti, muutama mainiostikin. Hoidossa on petrattavaa, jotta järvien monimuotoisuudesta voisi nauttia mahdollisimman moni tulevinakin vuosikymmeninä.
Suomi tunnetaan puhtaasta luonnosta ja vesistä. Järvistä tulee pitää huolta. Huolenpitovastuu on jokaisella, joka vesistön tai sen valuma-alueella asuu ja toimii.
Pienistä puroista kasvaa joko hyvää tai huonoa. Järvi muistaa sille tehdyt asiat satojakin vuosia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry