Didim
KSM härkätie2018

Potretti isästä ja muista sotainvalideista

 

veteraanit

Manu Kärki kävi kameroineen Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa. Hän vierailee paikassa useinkin, sillä hänen isänsä Paavo Kärki asuu siellä. On asunut pian kolme vuotta, ja siihen asti kotonaan.
Paavo Kärki on sotainvalidi. Vuosien varrella poika on ottanut hänestä varmasti useammankin valokuvan. Tosiaan, vuosien varrella, sillä Paavo Kärki täyttää ensi keväänä jo 95 vuotta.
Viime talven kuvaamisidea lähti kuitenkin siitä, että Manu Kärki kuvaisi samalla isomman sarjan potretteja Lamminniemen näyttelynurkkauksen seinälle.

Lue lisää 23.9.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry