Didim
KSM härkätie2018

Riippuvuuksiin apua

Erilaiset päihde- ja peliriippuvuudet tuovat haastetta monen elämään. Myös vieroitus- ja riippuvuustarinoita on monenlaisia. Yksi jää koukkuun vauhdikkaan kesän jälkeen, toinen pyristelee koko elämänsä.
Voittoa tavoittelematon A-klinikkasäätiö tarjoaa hoitoa ja kuntoutusta päihteistä ja erilaisista riippuvuusongelmista kärsiville. Somerolla toimii Salon A-klinikan vastaanottopiste, joka on auki kerran viikossa. Kävijämäärät ovat hienoisessa nousussa.
Maanlaajuisesti A-klinikoilla käy vuosittain noin 25 000 henkilöä, viime vuonna avopalveluissa asioitiin 320 500 kertaa. Sähköisiä palveluita käyttää yli 150 000 henkilöä joka kuukausi.
Riippuvuuksien kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Somerollakin toimii vertaistukiryhmä. Myös A-klinikkasäätiön ja Mielenterveyden keskusliiton 30 vuotta täyttävä Lasinen lapsuus -kampanja aloittaa syyskuussa uudet, netissä toimivat, ammattilaisen ohjaamat vertaisryhmät. Ne tarjoavat tukea lapsuudenkodin alkoholinkäytöstä yhä haittoja kokeville aikuisille.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry