Didim
KSM härkätie2018

SPR:n kerääjät ilmestyvät katukuvaan huomenna ja ylihuomenna

 

spr

Nälkäpäivä-keräyksen aikana 15.–17.9. kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon.
Tällä hetkellä apua tarvitaan muun muassa Syyriaan, jossa on pulaa esimerkiksi terveydenhuollon palveluista.
Apua tarvitaan myös Suomessa. Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla autetaan meillä tulipalojen uhreja, jotka tarvitsevat apua nopeasti onnettomuuden jälkeen.
Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys. Tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 20 000 vapaaehtoista.
SPR:n Somerniemen osastolla on keräyslippaat pankissa, kaupassa ja koululla.
– Nälkäpäivän sauna- ja kahvitilaisuuden pidimme jo vähän ennakkoon, sen keräystulos oli noin 150 euroa, kertoo SPR:n Somerniemen osaston yhteyshenkilö Seija Anttila.
– Someron osasto myy leipiä perjantaina S-Marketilla. Lauantaina on kerääjiä Tokmannilla. Lisäksi ruokakauppojen kassoilla on keräyslippaita, kertoo SPR:n Someron yhteyshenkilö Essi Torkkomäki-Ryhtä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry