Didim
KSM härkätie2018

Kaksi loukkaantui rajussa peräänajossa Somerolla

Kaksi henkilöä loukkaantui henkilöauton ja pakettiauton rajussa peräänajossa Somerolla maanantaina iltapäivällä.

Pakettiauton kuljettaja oli ajanut Laitiaistentietä pitkin Someron suunnasta tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Ojalankulmantielle. Kuljettaja laittoi vilkun vasemmalle ja jäi odottamaan, että vastaantuleva liikenne ajaa ohi. Samaan aikaan pakettiauton takaa tuli henkilöauto, jonka kuljettaja ei jostain syystä havainnut pakettiautoa, vaan törmäsi sen perään jarruttamatta noin 8o kilometrin tuntinopeudella.

Molemmat kuljettajat vietiin ambulansseilla Tyksiin. Autot vaurioituivat pahoin.
Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
poliisi5


Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry