Didim
KSM härkätie2018

Tietokoneen käyttö ei kysy ikää

Eläkeliiton Someron yhdistys otti järjestääkseen tietokoneen käytön opastusta. Kurssin suosio ylitti odotukset tuplasti.

77 – 89 -vuotiaista suomalaisista 90 %:lla on matkapuhelin ja kolmannella on käytössään netti-yhteys. 24 %:lla ikäihmisistä on meili-osoite. Kuitenkin vain 4 % ikäihmisistä ilmoittaa omistavansa älypuhelimen ja 3 % tabletin.

Lue lisää 27.09.2016 lehdestä

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry