Didim
KSM härkätie2018

Blogi: Treenivaatteilta vaaditaan istuvuutta ja kestävyyttä

img_0997 img_1222 img_1238 img_1345

Someron Esan kestävyysjuoksija Linnea Harala tietää, miten kovaa kulutusta treenivaatteen pitää kestää. Opiskelun ohessa ryhmäliikuntatunteja ohjaava nuori urheilija ei voi vetää päälleen mitä tahansa virttynyttä t-paitaa, sillä hänen jokaista liikettään ohjaajan korokkeella seuraavat kymmenet silmäparit.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry