Didim
KSM härkätie2018

TS: Sienestäjät löysivät kadonneet koiran mäyrän kolosta

pelastuslaitos

Väsynyt mäyräkoira pelastettiin mäyrän kolosta aamupäivällä Somerolla. Koira oli ollut kiipelissä ilmeisesti sunnuntaista asti, jolloin se oli kadonnut, kertoo Turun Sanomat.  Mäyräkoira päästettiin perheen toisen koiran kanssa metsälle sunnuntaina ja kaksikko jäi sille tielle.

Toinen koirista palasi kotiin maanantaina, mutta toisesta kaivattiin vielä keskiviikkona kuumeisesti havaintoja.

Sienestäjät havahtuivat haukuntaan keskiviikkoaamupäivällä ja pian kolosta pilkisti koiran kuono. Pelastuslaitos sai hälytyksen Rasilantielle.

– Kävi todella hyvä tuuri, että sienestäjät löysivät sen. Mäyräkoira saatiin lopulta kaivamatta nostettua kolosta. Veimme se onnistuneen operaation jälkeen tarkistettavaksi kunnan eläinlääkärille, mutta koiran omistajista ei meillä vielä siinä vaiheessa ollut tietoa, kertoo palomies Marko Pohjaranta Turun Sanomille.

Omistajatkin tavoitettiin lopulta.

– Asemalle palattuamme pääsimme omistajan jäljille koiran katoamisesta sosiaaliseen mediaan tehdyn ilmoituksen perusteella, ja pian hyvät uutiset saatiin kerrottua.

Koira oli päätynyt mäyrän pesään vietin viemänä, sillä kolon vierestä löytyi Pohjarannan mukaan kuollut mäyrä.

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry