Didim
KSM härkätie2018

Valoa sairastuneille

Marja-Leena Romu kirjoitti kirjasen Valoja ja Varjoja. Rintasyövästä selvinnyt halusi lohduttaa kohtalotovereitaan ja kertoa, että kyllä se valo sieltä tulee.
– Jos kirjasta on edes yhdelle ihmiselle iloa, niin se on ansainnut paikkansa, toteaa Marja-Leena Romu.
Puolet kirjasen tuotosta menee Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Salon paikallisosastolle, jonka johtokuntaan Romu kuuluu.
Valokuvat on ottanut Marja-Leena Romu ja hänen tyttärensä Terhi Romun aviomies Simon Rempe. Ulkoasusta vastaa Terhi Romu.
Someron seurakuntakeskuksessa  järjestetään 2.10. Roosa nauha -tapahtuma, jossa kuullaan monipuolisesti musiikkia, runoja ja naisen terveyden historiaa. Siellä on myynnissä Valoja ja Varjoja -kirjaa sekä Roosa-nauha -rusetteja.

Rintasyöpää sairastanut Marja-Leena Romu teki kirjasen lohdutukseksi muille sairastuneille.

Rintasyöpää sairastanut Marja-Leena Romu teki kirjasen lohdutukseksi muille sairastuneille.

http://Lue lisää tiistain 27.9. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry