Didim
KSM härkätie2018

Eija Ahvo ja Susanna Haavisto kertovat Somerolla Ruandasta

 

ahvo_haavisto

Susanna Haavisto ja Eija Ahvo saapuvat Somerolle kertomaan kenttämatkastaan Ruandaan. Näyttelijät valittiin Suomen ensimmäisiksi Unicefin hyvän tahdon lähettiläiksi 1986.

Somerolla saadaan marraskuun 9. päivä kuulla, millainen hurjan lähihistorian omaava Ruanda on tänä päivänä, 1994 tapahtuneen kansanmurhan jälkeen.
Unicefin hyvän tahdon lähettiläät Eija Ahvo ja Susanna Haavisto olivat Afrikassa viime helmikuussa ja kertovat kenttämatkastaan Someron seurakuntatalolla sanoin, kuvin ja lauluin.

Lue lisää 21.10.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry