Didim
KSM härkätie2018

Juhlavuodet avataan tanssien

Suomi 100 vuotta, Someron kunnallishallinto 150 vuotta ja Badding 70 vuotta -juhlavuodet avataan   2017 alussa komeasti tanssin pyörteissä.

Someron Kulttuuri järjestää Teeriharjun tanssilavalla avajaistanssiaiset lauantaina  28. tammikuuta, jossa somerolaiset pääsevät pyörähtelemään menneen ajan juhlavien talvitanssiaisten tunnelmassa.

’Tanssiaisväkeä tanssittaa Sunny Side Swing Band -yhtyeen 16 soittajaa. Ohjelmistossa on monipuolisesti klassikkoja, mutta myös uudempia kappaleita. Mukaan on tulossa lisäksi uudelleensovitettuja Baddingin ja Monosen kappaleita.
– Ihana päästä nauttimaan tanssiaisten tunnelmasta! Vuosi 2017 on Somerolla yksinkertaisesti ainutlaatuinen ja unohtumaton, sillä kolme suurta juhlavuotta osuvat samalle vuodelle. Ne tarvitsevat ehdottomasti arvoisensa avajaistilaisuuden ja mikä olisi luontevampaa Somerolla kuin talvitanssiaiset. Toivottavasti somerolaiset saapuvat paikalle sankoin joukoin ja juhlamielin, kertoo kulttuurituottaja Mirka Alhonen.
Tanssiaisiin on vapaa pääsy.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry