Didim
KSM härkätie2018

Kiiruun joulu uudistuu

 

Kiiruun joulu järjestetään  tänä vuonna uudistuneesti kolmen järjestäjän voimin. Tapahtumaa tekemässä ovat Someron Kulttuuri, Someron kaupunginkirjasto sekä Someron Liikunta.
– Ohjelmassa on mukavaa, rauhallista ja iloista jouluohjelmaa kaikenikäisille ilman turhaa hössötystä. Mukana on muun muassa lukuhetki takkatulen ääressä, jouluista askartelua ja lasten musiikkityöpaja, kertoo kulttuurituottaja Mirka Alhonen.
Monitoimitalon aulassa järjestetään myyjäiset  15.12.
– Myymään ovat tervetulleita kaikki somerolaiset toimijat ja yksityishenkilöt. Tuotteiden tulisi olla vanhan ajan joulun hengen mukaisia, eli itse tehtyjä ja/tai luonnonmateriaaleista. Tai ainakin tätä tunnelmaa henkiviä. Myyntipaikkoja voi kysellä minulta, Alhonen sanoo.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry