Didim
KSM härkätie2018

Kun elämä menee uusiksi

 

hevonen

10.9.2013 on päivämäärä, jolloin marttilalaisten Juha ja Marika Lahden elämä muuttui peruuttamattomasti. Sinä päivänä heidän Eveliina-tyttärensä menehtyi tapaturmaisesti esteharjoituskisassa Koskella katsojajoukon silmien edessä. Hevonen kompuroi esteellä, Eveliina putosi hevosen selästä ja jäi kaatuneen hevosen alle. Tavallinen rutiinisuoritus muuttui silmänräpäyksessä suureksi tragediaksi.
Nyt, reilut kolme vuotta myöhemmin Juha Lahti kiertää ympäri Etelä-Suomea kertomassa tapahtuneesta ja mitä siitä seurasi koko perheelle.
Minun tarinani -kokonaisuudessa Lahti kertoo hyvin avoimesti, mitä kaikkea matkan varrella on tapahtunut

Lue lisää 25.10.2016 digilehdestämmeVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry