Didim
KSM härkätie2018

Läheltä piti -tilanne Kiiruun koulutyömaalla

 

kiiruu_tyomaa

Jänneväliltään 55-metrisen ristikon nosto on vaativa työ.

Kiiruun koulun rakennustyömaalla sattui viikko sitten läheltä piti -tilanne. Aamuyhdeksän jälkeen Ramirentin asentajat olivat pystyttämässä ja nostamassa ensimmäistä, isoa sääsuojaristikkoa paikoilleen, kun jokin meni vikaan.
Ohiajavan maallikon silmiin tilanne näytti vakavalta. Niin paljon vinoon jänneväliltään 55-metrin alumiiniristikko oli taipunut.

Lue lisää 21.10.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry