Didim
KSM härkätie2018

Liikkuvuus uusinta uutta hammashoidossa

 

Ihmisten elinikä pitenee. Samalla yhä useampi vanhenee omat hampaat suussaan.
Hammasproteesien käyttäjämäärä pienenee ja sen myötä kasvaa ehkäisevän hoidon tarve. Hampaita pitää hoitaa koko ikä, eikä suuhygienian tarve katoa. Iäkkäät  myös tarvitsevat muiden apua suun ja hampaiden puhdistukseen.

Somerolla kuljetaan vanhuslain täyttämisen suhteen eturintamassa. Suuhygienisti Päivi Suikkanen perusti Reissuhammas-nimisen yrityksen. Hän hankki mukana kuljetettavan hampaidenhoitoyksikön, jonka avulla palvelut pystytään viemään asiakkaan luokse autossa

hammas_laakarit

 

Lue lisää 28.10.2016 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry