Didim
KSM härkätie2018

Nuoriso nujakoi, kamera kuvasi

 

Nuorisojoukon kesken syntyi nujakka monitoimitalon parkkipaikalla tiistaina 19.30.
Ikähaarukaltaan 10–18-vuotiaiden nuorten kesken oli syntynyt riitaa, joka laajeni kahinaksi. Paikalle tuli myös aikuisia sekä nujakkaan osallistuneiden nuorten vanhempia auttamaan kahinan rauhoittamisessa.
Ambulanssin saapumisen aikaan pihalla oli jo rauhallista. Ainoastaan uteliaisuudesta paikalle kertyneen nuorison määrästä saattoi päätellä jotain tapahtuneen. Sen jälkeen saapui poliisi.
– Nahinassa 16- vuotias nuorimies löi 15-vuotiasta kasvoihin. Vammat jäivät aika pieniksi, mutta rikosilmoitus asiassa on tehty, sanoo Salon poliisiaseman vanhempi konstaapeli Heikki Anttila.
– Tämä on esimerkki siitä, ettei Someronkaan nuoriso aina ole puhtaita pulmusia. Nuorten välisiä nujakointeja on kaikkialla. Ne eivät useinkaan ole yksipuolisia, syyllisiä tapahtumiin on molemmin puolin.
Tapahtumat tallentuivat   valvontakameran nauhalle, joten epäselvyyksiä parkkipaikan tapahtumista ei jää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry