Didim
KSM härkätie2018

Nyt on aika antaa ehdotuksia

Somerolla haetaan taas henkilöitä ja tekoja, joita nostaa framille.
On hienoa, että Somero-lehti saa olla kaupungin ja eri yhdistysten kanssa mukana järjestämässä kilpailua ja gaalatapahtumaa, joissa annetaan kunniaa ja kiitosta hyville tyypeille ja hyvistä teoista.
Vuoden somerolaiseksi on valittu kahtena aiempana vuotena hyvin erilaiset persoonat: Antti Vaselius ja Minna Nikkanen.
Toinen tunnettiin lunkina baarinpitäjänä, joka sai aina asiakkaansa hyväntuulisiksi. Toinen on somerolaisen yleisurheilun upea keulakuva.
On todella jännittävää nähdä, kuka nousee Vuoden 2016 somerolaiseksi. Nyt vaan hyviä ehdotuksia tulemaan.
Ehdotuksia kaipaavat myös neljä muuta kategoriaa. Sopivista ihmisistä ei taatusti ole pulaa!
Finalistit julkaistaan  2017 alussa Somero-lehdessä, joten pääsemme aloittamaan uuden vuoden jännittävissä merkeissä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry