Didim
KSM härkätie2018

Otto ja Unelma pakenivat turkistarhasta

 

Näin eläintenpäivänä Somero-lehti kertoo tarinan Otosta ja Unelmasta, jotka kasvoivat turkistarhoilla, mutta välttivät kohtalonsa päätyä turkiksiksi. Molemmat siniketut löysivät kodin Somerolta Eläinsuojelukeskus Tuulispäästä. Tässä kuvakavalkadia muistakin Tuulispään asukkaista yhdessä keskuksen pitäjän Piia Anttosen kanssa.

Lue lisää 4.10.2016  lehdestä

 

kettu_kerjaa  kettu_seisoo  kettu2 ketut siat_piia siat_piia_anttonen sika hevonensika_vuohi villisika_piiakettu_sylissaVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry